top of page

Persoonlijk en

betrokken

U zult merken dat mijn werkwijze zich kenmerkt door een grote mate van transparantie en een praktische, gestructureerde en discrete aanpak, met oog voor zowel u als de nabestaanden. Mijn opleidingen en jarenlange ervaring bieden u de zekerheid van deskundige en objectieve adviezen.

Een vertrouwensband als basis

Wellicht gaan u en ik heel persoonlijke dingen bespreken. Dan is een gevoel van vertrouwen uiteraard erg belangrijk. Daarom is de eerste kennismaking vrijblijvend en in een voor u vertrouwde omgeving. In dit gesprek luister ik naar uw wensen en vertel u wat ik daarin voor u kan betekenen. Is het gevoel goed en wilt u graag dat ik u met uw wensen begeleid, dan maken we hier samen vervolgafspraken over en leggen deze vast.

Een goed gevoel voor- én achteraf

Natuurlijk staan daarbij in alles uw belangen als toekomstige erflater, executeur of erfgenaam centraal. Doordat ik goed luister naar wat uw wensen zijn, bent u verzekerd van maatwerk. Ik geef u rustig en duidelijk inzicht in het regelwerk en de mogelijkheden rondom de nalatenschapsafwikkeling en het levensdossier. Wanneer u vooraf de zaken goed regelt en vastlegt, ervaart u rust en vertrouwen richting de toekomst. Dat geeft een goed gevoel.

 

Wellicht roept u echter ná het overlijden van uw dierbare mijn hulp in, omdat er niks is geregeld en u er samen met uw familie niet uitkomt. Het is na zo’n ingrijpend verlies belangrijk dat u rust krijgt en zich niet druk hoeft te maken over dit soort dingen. Graag neem ik u de zorg uit handen en regel alle praktische en administratieve zaken. Uiteraard bij iedere stap in overleg met u. Bovendien kan ik eventueel optreden als executeur. En mocht het nodig zijn, dan kan ik u ook nog bijstaan als mediator. Zodat u en andere nabestaanden in alle rust samen kunnen rouwen.

Dat moeten wij toch ook eens regelen...

Herkent u zich in deze gedachte? Dan kom ik graag bij u thuis vrijblijvend kennismaken, om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

  

bottom of page