Fotolia_145071668_Subscription_Monthly_M

Tarieven

Een vertrouwensband als basis

Wellicht gaan u en ik heel persoonlijke dingen bespreken. Dan is een gevoel van vertrouwen uite

Een goed gevoel voor- én achteraf

Natuurlijk staan daarbij in alles uw belangen als toekomstige erflater, executeur of erfgenaam centraal. Doordat ik goed luister naar wat uw wensen zijn, bent u verzekerd van maatwerk. Ik geef u rustig en duidelijk inzicht in het regelwerk en de mogelijkheden rondom de nalatenschapsafwikkeling en het levensdossier. Wanneer u vooraf de zaken goed regelt en vastlegt, ervaart u rust en vertrouwen richting de toekomst. Dat geeft een goed gevoel.

 

Wellicht roept u echter ná het overlijden van uw dierbare mijn hulp in, omdat er niks is geregeld en u er samen met uw familie niet uitkomt. Het is na zo’n ingrijpend verlies belangrijk dat u rust krijgt en zich niet druk hoeft te maken over dit soort dingen. Graag neem ik u de regie uit handen en regel alle praktische en administratieve zaken. Uiteraard bij iedere stap in overleg met u. Bovendien kan ik eventueel optreden als executeur. En mocht het nodig zijn, dan kan ik u ook nog bijstaan als mediator. Zodat u en andere nabestaanden in alle rust samen kunnen rouwen.

Dat moeten wij toch ook eens regelen...

Herkent u zich in deze gedachte? Dan kom ik graag bij u thuis vrijblijvend kennismaken, om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn.