top of page

Coöperatie Gaande-weg

Bijgewerkt op: 15 mei 2019Gaande-weg is een uniek samenwerkingsverband van enthousiaste, onafhankelijke, gecertificeerde coaches en adviseurs. Onderscheidende dienstverlening is hun kenmerk. Zij fungeren als vertrouwenspersoon, intermediair of gesprekspartner, weten te laveren tussen verschillende partijen en hebben een breed netwerk van externe deskundigen. Gaandeweg coaches zijn integer en loyaal. Met hun persoonlijke benadering maken zij daadwerkelijk verschil en door de landelijke dekking is er altijd een nalatenschapscoach bij u in de buurt.

Nalatenschapscoaches die zijn aangesloten bij Coöperatie Gaande-weg zijn gecertificeerde coaches en adviseurs en zijn geregistreerd in het ICR (International Coach Register). Deze registratie staat voor integriteit, kwaliteit, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Zij fungeren als vertrouwenspersoon, intermediair of gesprekspartner, weten te laveren tussen verschillende partijen en hebben een breed netwerk van externe deskundigen.

Meer weten? www.gaande-weg.nl

#coöperatie #landelijkedekking #vertrouwenspersoon #onafhankelijk

109 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page